Χωρίζουν, επειδή δεν κάνουν δεύτερο παιδί;

Υπάρχουν προβλήματα και προβλήματα, που μπορεί να οδηγήσουν έναν γάμο στο διάζυγιο.
‘Ομως, το πρόβλημα που απασχολεί την οικογένεια του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς είναι μάλλον ακραίο να καταλήξει στη διάλυση του έγγαμου βίου τους, όπως τουλάχιστον ψιθυρίζεται.

Το περιοδικό National Enquirer ισχυρίζεται, λοιπόν, σε δημοσίευμά του, οτι το σπίτι τους έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, καθώς ο Tom επιθυμεί ακόμα ένα παιδί, εκτός από τη 4χρονη Suri, και η Katie δε δείχνει έτοιμη να μείνει ξανά έγκυος.

Φίλοι και γνωστοί, πάντως, θεωρούν ότι τα πράγματα έχουν ήδη φθάσει σε οριακό σημείο και πως, εάν συνεχίσει η Κέιτι να αντιστέκεται σε μια νεα εγκυμοσύνη, ο Τομ θα τη χωρίσει.

Οι κακές γλώσσες, βέβαια, λένε οτι, αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, μάλλον θα είναι για καλό, μιας και οι φήμες τον θέλουν να έχει βγει αρκετές φορές εκτός ελέγχου.

Το ποτήρι για τον Τομ Κρουζ φαίνεται, πάντως, ότι ξεχείλισε, όταν διάβασε μια συνέντευξη, που έδωσε η σύζυγός του σε περιοδικό, στην οποία δηλώνει ότι, επειδή και εκείνη ως Βενιαμίν της οικογένειας, μεγάλωσε σαν μοναχοπαίδι, δε θεωρεί καθόλου κακό το ενδεχόμενο αυτό για την κόρη τους. Πρόσθεσε, πάντως, οτι ίσως σκεφτεί να κάνει δεύτερο παιδάκι, αλλά σίγουρα, αφού περάσουν τουλάχιστον δυο χρονια.

Με το πεισμα του Τομ Κρουζ, πιστεύετε, τελικα, οτι θα τα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες;